zonnebril

De 5 best betaalde vakantiebaantjes

De lange schoolperiode zit erop en de vakantietijd breekt aan, hoe ga je deze invullen? Het is natuurlijk enorm fijn als je, je nuttig kunt maken in deze tijd. Met een leuke vakantiebaan in Rijswijk bijvoorbeeld, waar je ook nog eens goed verdiend, breng je wat afwisseling tussen alle vrije dagen Netflixen, dagjes weg of terrasjes met vrienden.

Benieuwd welke baan het beste bij jou past én waar je het meeste verdiend? Wij hebben de 5 best betaalde vakantiebaantjes voor jou op een rijtje gezet!

1 Callcenter (De Belbaas)

Ben jij gedreven, word je blij van contact met mensen en ben jij een sociale duizendpoot? Dan is het werken in een callcenter echt iets voor jou. Als callcenter medewerker krijg je te maken met allerlei soorten gesprekken, meestal gaan ze vloeiend, maar soms krijg je wel eens aardig wat op je af. Een erg diverse baan dus. Je moet sterk in je schoenen staan en weten hoe je op diverse situaties moet reageren. Het omgaan met dergelijke situaties leer je natuurlijk heel snel dankzij de goede begeleiding tijdens je inwerkperiode.

Daarnaast verdient het werken in een callcenter ook nog eens erg goed. Er staat een hoog uurtarief voor van wel €13,50 per uur, maar dat is niet het enige. Boven op het uurtarief ontvang je ook nog eens hoge bonussen. En je eigen tijd indelen? Dat is geen probleem. Je bepaalt zelf wanneer je werkt en hoeveel uren dit zijn.

Binnen no time als sociale duizendpoot aan de slag in een callcenter als vakantiebaan in Rijswijk? Bekijk hier dan eens diverse vacatures.

2 Salestopper – (De makkelijke prater)

Een echte salestopper, iemand die makkelijk een praatje maakt met mensen/klanten en goed is in verkopen. Zie jij het zitten? Het verdient in ieder geval erg goed. Bij een dergelijke baan verdien je lekker door diverse producten op soepele en professionele wijze te verkopen in de B2B of de B2C sector. Je spreekt met diverse directeuren, werkgevers en bedrijven over bepaalde producten of diensten die je vervolgens aan ze probeert te verkopen.

Hoe doe je dat? Een echte salestopper gaat oplossingsgericht te werk en ziet in ieder probleem een kans. Je brengt voor de potentiële koper in kaart waarom het desbetreffende product goed past binnen zijn organisatie en zet eventuele risico’s om in groeimogelijkheden voor het bedrijf. Een perfecte baan om op je cv te plaatsen én goed bij te verdienen.

3 Helpdeskmedewerker – (De oplosser)

Waar problemen of mankementen aanwezig zijn ben jij de aangewezen persoon om deze op te lossen of weet je de juiste persoon te vinden die dit kan. Vind je het leuk om problemen op te lossen, met diverse systemen te werken en met mensen te werken? En wil jij ook nog eens goed verdienen? Dan is werken als helpdeskmedewerker bij een callcenter echt iets voor jou. Inloggen vanaf huis? Geen probleem. De vacatures voor helpdeskmedewerker hebben ‘flexibel’ zeker in deze functieomschrijving staan.

4 Administratieve duizendpoot – (De controleermeester)

Ben jij analytisch, een denker, een rekenaar en zie jij graag toe op de controle? En wil jij als student goed verdienen? Het controleren van facturen, persoonsgegevens, cijfers en meer vallen allemaal onder het werk als administratief medewerker. Dit is één van de meest gewilde vakantiebaantjes van dit moment. En dat is niet voor niets. Het betaalt als vakantiebaantje namelijk ook nog eens heel erg goed.

5 Magazijnmedewerker – (De aanpakker)

Zet jij jouw denkvermogen graag om in het gebruiken van spierkracht en hou jij ervan om alles netjes geordend achter te laten? Door te solliciteren als magazijnmedewerker zie jij erop toe dat magazijnen netjes worden gevuld, geleegd, geteld en geordend. Je zult diverse orders verzamelen van kleine tot hele grote pakketten. Vaak is een beetje spierkracht dus wel gewenst. En ook hier kun je absoluut goed mee verdienen, het werk is namelijk niet voor iedereen weggelegd.

Dus, wat verdien je als student: zodra je de juiste baan kiest, een mooi salaris!

Ben je nieuwsgierig naar hoe bijvoorbeeld werken in een callcenter er voor jou uit kan zien? Of wil je meer informatie over de beste vakantiebaantjes? Neem vandaag nog contact op met I Love To Work!

Recente posts

Niets gevonden.

Menu